Szkolenia promowane
Chcesz promować ofertę firmy w naszym katalogu? Zapraszamy do kontaktu »
Wykorzystanie metod referencyjnych oraz alternatywnych w analizie wartości odżywczej produktów.
- Organizator:
- DONSERV Wojciech Kaca
Jak oznaczyć zawartość białka i tłuszczu ?
- Organizator:
- DONSERV Wojciech Kaca
Pozostałe szkolenia
Oznaczanie wartości odżywczych w produktach spożywczych
- Organizator:
- BUCHI Labortechnik AG
Metoda Kjeldahl’a w oznaczaniu azotu i białka
- Organizator:
- BUCHI Labortechnik AG
Green cosmetics development
- Organizator:
- BUCHI Labortechnik AG
- Powrót do kategorii nadrzędnej
- aparaty do destylacji (5)
-
automatyczne (3)
-
półautomatyczne (2)
-
z parą wodną (3)
-
systemy Kjeldahl’a (5)
-
akcesoria (1)
-
inne (1)
Zapytaj o ofertę grupę odpowiednio dobranych firm z branży laboratoryjnej.
Wybierz dogodną dla siebie metodę złożenia zapytania:
--LUB--
Zostaw swój numer telefonuOddzwonimy
--LUB--
Szukasz dostawcy?
Poznaj najlepsze oferty
- Wypełniasz krótki formularz
- Przekazujemy Twoje zapytanie odpowiedniej grupie firm z branży laboratoryjnej
- Porównujesz oferty i wybierasz najlepszą
Usługa jest bezpłatna