Reklama: Chcesz umieścić tutaj reklamę? Zapraszamy do kontaktu »
Szkolenia promowane Chcesz promować ofertę firmy w naszym katalogu? Zapraszamy do kontaktu »

Jak oznaczyć zawartość białka i tłuszczu ?

Organizator:
DONSERV Wojciech Kaca
Zapraszamy na szkolenie w dniach 5-7 czerwca 2019. Warsztaty adresowane są do osób pracujących w laboratoriach chcących usystematyzować i poszerzyć swoją wiedzę na temat metod oznaczania białka i tłuszczu oraz ważnych aspektów utrzymania jakości...
Pozostałe szkolenia

Oznaczanie wartości odżywczych w produktach spożywczych

Organizator:
BUCHI Labortechnik AG
W łańcuchu przetwarzania żywności, na wielu jego etapach, należy starannie przeprowadzać kontrolę jakości. Zapraszamy na nasze seminarium internetowe, w trakcie którego omówione zostaną metody kontroli jakości oraz parametry określające jakość...

Metoda Kjeldahl’a w oznaczaniu azotu i białka

Organizator:
BUCHI Labortechnik AG
Dowiedz się więcej o oznaczaniu zawartości azotu i białka metodą Kjeldahl'a. Skupimy się przede wszystkim na branży spożywczej i paszowej, niemniej jednak nie zapominajmy, jak powszechnie można tę technikę zastosować! W trakcie webinarium...

Green cosmetics development

Organizator:
BUCHI Labortechnik AG
From plant to products. Learn about techniques and instruments used for research and development of green cosmetic products. Cover the entire workflow from ingredient discovery to formulation to final quality control with our free webinar. ...

Zapytaj o ofertę grupę odpowiednio dobranych firm z branży laboratoryjnej.
Wybierz dogodną dla siebie metodę złożenia zapytania:

Zostaw swój numer telefonu

Oddzwonimy

--LUB--

Szukasz dostawcy?

Poznaj najlepsze oferty

  1. Wypełniasz krótki formularz
  2. Przekazujemy Twoje zapytanie odpowiedniej grupie firm z branży laboratoryjnej
  3. Porównujesz oferty i wybierasz najlepszą

Usługa jest bezpłatna

Szukam oferty jako:
(opisz, czego poszukujesz)
Dane kontaktowe: