Reklama: Chcesz umieścić tutaj reklamę? Zapraszamy do kontaktu »
Powrót do listy szkoleń Ostatnia aktualizacja: 2023-02-15

Powrót do kalendarium
Oznaczanie wartości odżywczych w produktach spożywczych
Koszt szkolenia:
bezpłatne
Czas trwania:
30 minut
Najbliższy termin:
Nie został okreslony

W łańcuchu przetwarzania żywności, na wielu jego etapach, należy starannie przeprowadzać kontrolę jakości. Zapraszamy na nasze seminarium internetowe, w trakcie którego omówione zostaną metody kontroli jakości oraz parametry określające jakość produktów spożywczych.

W trakcie webinaru poruszone zostaną następujące zagadnienia:

  • kontrola jakości towarów przychodzących, półproduktów i gotowych wyrobów
  • sposoby określania wartości odżywczych: białka, tłuszczu i innych analitów
  • metody referencyjne (Kjeldahl, ekstrakcja) vs. analiza NIR
  • aparatura niezbędna do kontroli żywności

Zobacz teraz

Najbliższe terminy tego szkolenia

Obecnie nie ma wyznaczonych terminów tego wydarzenia. Jesteś zainteresowany tym tematem? Skontaktuj się z firmą

Porównaj ofertę z innymi dostawcami

To proste! Uzupełnij formularz i poznaj najlepsze oferty dostawców z branży laboratoryjnej.

Organizator

BUCHI Labortechnik AG

Adres: ul. Stanislawa Bodycha 73, 05-816 Reguły k. Warszawy

Nr telefonu: +48 690840460 Skopiuj

Przy kontakcie powołaj się na portal laboratoria.xtech.pl