Szkolenia promowane
Chcesz promować ofertę firmy w naszym katalogu? Zapraszamy do kontaktu »
Wykorzystanie metod referencyjnych oraz alternatywnych w analizie wartości odżywczej produktów.
- Organizator:
- DONSERV Wojciech Kaca
Jak oznaczyć zawartość białka i tłuszczu ?
- Organizator:
- DONSERV Wojciech Kaca
Pozostałe szkolenia
III Seminarium: Usprawnienia procesowe i analityczne – dla laboratorium i dużej skali
- Organizator:
- HAAS Sp. z o.o.
Oznaczanie wartości odżywczych w produktach spożywczych
- Organizator:
- BUCHI Labortechnik AG
Ekstrakcja tłuszczu bez tajemnic
- Organizator:
- BUCHI Labortechnik AG
Green cosmetics development
- Organizator:
- BUCHI Labortechnik AG
- Powrót do kategorii nadrzędnej
- automatyczne aparaty do ekstrakcji (6)
Zapytaj o ofertę grupę odpowiednio dobranych firm z branży laboratoryjnej.
Wybierz dogodną dla siebie metodę złożenia zapytania:
Oddzwonimy
--LUB--
Szukasz dostawcy?
Poznaj najlepsze oferty
- Wypełniasz krótki formularz
- Przekazujemy Twoje zapytanie odpowiedniej grupie firm z branży laboratoryjnej
- Porównujesz oferty i wybierasz najlepszą
Usługa jest bezpłatna