Reklama: Chcesz umieścić tutaj reklamę? Zapraszamy do kontaktu »
Pozostałe szkolenia

Oznaczanie wartości odżywczych w produktach spożywczych

Organizator:
BUCHI Labortechnik AG
W łańcuchu przetwarzania żywności, na wielu jego etapach, należy starannie przeprowadzać kontrolę jakości. Zapraszamy na nasze seminarium internetowe, w trakcie którego omówione zostaną metody kontroli jakości oraz parametry określające jakość...

Metoda Kjeldahl’a w oznaczaniu azotu i białka

Organizator:
BUCHI Labortechnik AG
Dowiedz się więcej o oznaczaniu zawartości azotu i białka metodą Kjeldahl'a. Skupimy się przede wszystkim na branży spożywczej i paszowej, niemniej jednak nie zapominajmy, jak powszechnie można tę technikę zastosować! W trakcie webinarium...

Zapytaj o ofertę grupę odpowiednio dobranych firm z branży laboratoryjnej.
Wybierz dogodną dla siebie metodę złożenia zapytania:

Zostaw swój numer telefonu

Oddzwonimy

--LUB--

Szukasz dostawcy?

Poznaj najlepsze oferty

  1. Wypełniasz krótki formularz
  2. Przekazujemy Twoje zapytanie odpowiedniej grupie firm z branży laboratoryjnej
  3. Porównujesz oferty i wybierasz najlepszą

Usługa jest bezpłatna

Szukam oferty jako:
(opisz, czego poszukujesz)
Dane kontaktowe: