- Koszt szkolenia:
- bezpłatne
- Czas trwania:
- 30 min
- Najbliższy termin:
- Nie został okreslony
Dowiedz się więcej o oznaczaniu zawartości azotu i białka metodą Kjeldahl'a.
Skupimy się przede wszystkim na branży spożywczej i paszowej, niemniej jednak nie zapominajmy, jak powszechnie można tę technikę zastosować!
W trakcie webinarium omawiane będą zagadnienia:
- podstawowe kroki w metodzie Kjeldahl'a
- praktyczne wskazówki w optymalizacji procesu
- typowe parametry procesu
- przykład praktyczny z branży spożywczej
Najbliższe terminy tego szkolenia
Obecnie nie ma wyznaczonych terminów tego wydarzenia. Jesteś zainteresowany tym tematem? Skontaktuj się z firmą
Porównaj ofertę z innymi dostawcami
To proste! Uzupełnij formularz i poznaj najlepsze oferty dostawców z branży laboratoryjnej.
Organizator
BUCHI Labortechnik AG
- Adres: ul. Stanislawa Bodycha 73, 05-816 Reguły k. Warszawy
-
Nr telefonu: +48 690840460
Przy kontakcie powołaj się na portal laboratoria.xtech.pl