Szkolenia promowane Chcesz promować ofertę firmy w naszym katalogu? Zapraszamy do kontaktu »

Wykorzystanie metod referencyjnych oraz alternatywnych w analizie wartości odżywczej produktów.

Organizator:
DONSERV Wojciech Kaca
Praktyczne aspekty obliczania niepewności pomiaru.. W programie: 1. Warsztaty praktyczne z oznaczeń: - azotu (białka) wg metody Kjedahla, - tłuszczu wg metody Randalla/Twisselmanna, - włókna surowego wg metody Weendee/Van Soest, - chlorków wg...
Pozostałe szkolenia

Metoda Kjeldahl’a w oznaczaniu azotu i białka

Organizator:
BUCHI Labortechnik AG
Dowiedz się więcej o oznaczaniu zawartości azotu i białka metodą Kjeldahl'a. Skupimy się przede wszystkim na branży spożywczej i paszowej, niemniej jednak nie zapominajmy, jak powszechnie można tę technikę zastosować! W trakcie webinarium...

Green cosmetics development

Organizator:
BUCHI Labortechnik AG
From plant to products. Learn about techniques and instruments used for research and development of green cosmetic products. Cover the entire workflow from ingredient discovery to formulation to final quality control with our free webinar. ...

Zapytaj o ofertę grupę odpowiednio dobranych firm z branży laboratoryjnej.
Wybierz dogodną dla siebie metodę złożenia zapytania:

Zostaw swój numer telefonu

Oddzwonimy

--LUB--

Szukasz dostawcy?

Poznaj najlepsze oferty

  1. Wypełniasz krótki formularz
  2. Przekazujemy Twoje zapytanie odpowiedniej grupie firm z branży laboratoryjnej
  3. Porównujesz oferty i wybierasz najlepszą

Usługa jest bezpłatna

Szukam oferty jako:
(opisz, czego poszukujesz)
Dane kontaktowe: