Powrót do listy komunikatów
Dodano: 2009-03-25 | Ostatnia aktualizacja: 2009-03-25
Challenges in Food Flavor Analysis
Challenges in Food Flavor Analysis. A workshop.
6-7 kwietnia 2009, Poznań
Więcej infomacji na stronie:
http://ptsm.ibch.poznan.pl/Flavor_circular2.pdf
6-7 kwietnia 2009, Poznań
Więcej infomacji na stronie:
http://ptsm.ibch.poznan.pl/Flavor_circular2.pdf
Kategoria komunikatu:
Z życia firmy
Czytaj także
-
Kalibrator Wilgotności Względnej
Przenośny kalibrator wilgotności względnej w zakresie od 5%rH do 95%rH. Wkładając go do pieca referencyjnego można go też użyć do kalibracji...
-
Do czego służy lepkościomierz?
www.wyposazeniemedyczne.plLepkościomierz, inaczej zwany wiskozymetrem jest to urządzenie laboratoryjne do wyznaczania lepkości substancji. Lepkość substancji jest to...
-
Zabezpieczenie BHP na pracy montera - co musisz wiedzieć?
www.automatyka.pl