Powrót do listy wszystkich zapytań
Opublikowano: 2024-01-29
Badania przechowalnicze żywności
Zapytanie nr 984292
- Termin składania ofert:
- poniedziałek, 5 lutego 2024
- Lokalizacja:
- dolnośląskie
Treść zapytania:
Szanowni Państwo,
Dzień dobry, zwracam się z prośbą o wycenę badań przechowalniczych.
Do badania mam suszone mięso kurczaka, wieprzowiny, indyka i wołowiny.
Oprócz mięsa mam do badania suszone fripsy ( suszone plasterki owoców i warzyw) oraz suszona pastyła (przetarte w pure i wysuszone owoce i warzywa).
Pozdrawiam
Dzień dobry, zwracam się z prośbą o wycenę badań przechowalniczych.
Do badania mam suszone mięso kurczaka, wieprzowiny, indyka i wołowiny.
Oprócz mięsa mam do badania suszone fripsy ( suszone plasterki owoców i warzyw) oraz suszona pastyła (przetarte w pure i wysuszone owoce i warzywa).
Pozdrawiam
Pokaż listę dostawców w kategoriach:
Masz uwagi do zapytania? Zgłoś je tutaj
- Powrót do kategorii nadrzędnej
- Usługi (210)
-
Kontrola jakości (42)
-
Utylizacja i odzysk substancji chemicznych (0)
-
Badania międzylaboratoryjne (5)
-
Walidacja metod analitycznych (2)
-
Kalibracja urządzeń pomiarowo-kontrolnych (65)
-
Usługi techniczne (52)
-
Projektowanie laboratoriów (3)
-
Serwis i walidacja sprzętu laboratoryjnego (108)
-
Akredytacja (0)
-
Oprogramowanie LIMS (zarządzanie laboratorium) (2)
Zapytaj o ofertę grupę odpowiednio dobranych firm z branży laboratoryjnej.
Wybierz dogodną dla siebie metodę złożenia zapytania:
Oddzwonimy
--LUB--
Szukasz dostawcy?
Poznaj najlepsze oferty
- Wypełniasz krótki formularz
- Przekazujemy Twoje zapytanie odpowiedniej grupie firm z branży laboratoryjnej
- Porównujesz oferty i wybierasz najlepszą
Usługa jest bezpłatna