Powrót do listy wszystkich zapytań
Opublikowano: 2024-01-29
Badania przechowalnicze żywności
Zapytanie nr 984292
- Termin składania ofert:
- poniedziałek, 5 lutego 2024
- Lokalizacja:
- dolnośląskie
Treść zapytania:
Szanowni Państwo,
Dzień dobry, zwracam się z prośbą o wycenę badań przechowalniczych.
Do badania mam suszone mięso kurczaka, wieprzowiny, indyka i wołowiny.
Oprócz mięsa mam do badania suszone fripsy ( suszone plasterki owoców i warzyw) oraz suszona pastyła (przetarte w pure i wysuszone owoce i warzywa).
Pozdrawiam
Dzień dobry, zwracam się z prośbą o wycenę badań przechowalniczych.
Do badania mam suszone mięso kurczaka, wieprzowiny, indyka i wołowiny.
Oprócz mięsa mam do badania suszone fripsy ( suszone plasterki owoców i warzyw) oraz suszona pastyła (przetarte w pure i wysuszone owoce i warzywa).
Pozdrawiam
Pokaż listę dostawców w kategoriach:
Masz uwagi do zapytania? Zgłoś je tutaj
-
Podstawowy sprzęt laboratoryjny (561)
-
Drobny sprzęt laboratoryjny (198)
-
Aparatura analityczna i pomiarowa (1084)
-
Life Science (93)
-
Biochemikalia i odczynniki chemiczne (107)
-
Naczynia i szkło laboratoryjne (160)
-
Odzież ochronna i bezpieczeństwo pracy w laboratorium (42)
-
Meble laboratoryjne (205)
-
Armatura laboratoryjna (20)
-
Usługi, oprogramowanie LIMS (207)
Zapytaj o ofertę grupę odpowiednio dobranych firm z branży laboratoryjnej.
Wybierz dogodną dla siebie metodę złożenia zapytania:
Oddzwonimy
--LUB--
Szukasz dostawcy?
Poznaj najlepsze oferty
- Wypełniasz krótki formularz
- Przekazujemy Twoje zapytanie odpowiedniej grupie firm z branży laboratoryjnej
- Porównujesz oferty i wybierasz najlepszą
Usługa jest bezpłatna