Reklama: Chcesz umieścić tutaj reklamę? Zapraszamy do kontaktu »
Powrót do listy szkoleń Ostatnia aktualizacja: 2017-09-15

Powrót do kalendarium
System HACCP jako narzędzie zapewnienia bezpieczeństwa żywności,

Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna (zasady, wymagania, obszary, rozwiązania praktyczne)

Koszt szkolenia:
1 050,00 zł
Czas trwania:
16 h
Najbliższy termin:
Nie został okreslony

Wykonując badania mikrobiologiczne żywności powinieneś znać:

  • zasadysystemu HACCP oraz wymagań GHP i GMP dla producentów i dystrybutorów żywności
  • przepisy prawne obowiązujące w Polsce i Unii Europejskiej dotyczących zapewnienia bezpieczeństwa i jakości żywości.

Dlaczego warto wziąć udział w szkoleniu:

  • Pozyskasz praktyczną wiedzę w zakresie wymagań systemu HACCP oraz wymagań dotyczących GMP, GHP niezbędną w firmach produkujących żywność lub zajmujących się jej obrotem, co pozwoli Ci sprawnie wprowadzić powyższe systemy w Twojej firmie oraz wypełnisz ustawowy obowiązek szkoleń dla pracowników.
  • Poznasz przepisy prawne z zakresu bezpieczeństwa i higieny żywności obowiązujące w Polsce i Unii, Europejskiej, dzięki czemu będziesz lepiej przygotowany do urzędowej kontroli żywności.

Najbliższe terminy tego szkolenia

Obecnie nie ma wyznaczonych terminów tego wydarzenia. Jesteś zainteresowany tym tematem? Skontaktuj się z firmą

Porównaj ofertę z innymi dostawcami

To proste! Uzupełnij formularz i poznaj najlepsze oferty dostawców z branży laboratoryjnej.

Organizator

CE2 Centrum Edukacji M. Dziewa, E. Tarnas-Szwed Sp. j.

Siedziba firmy

Nr telefonu: 81 4420496 Skopiuj

Faks: 81 4420496 Pokaż numer Skopiuj

Przy kontakcie powołaj się na portal laboratoria.xtech.pl