Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna (zasady, wymagania, obszary, rozwiązania praktyczne)
- Koszt szkolenia:
- 1 050,00 zł
- Czas trwania:
- 16 h
- Najbliższy termin:
- Nie został okreslony
Wykonując badania mikrobiologiczne żywności powinieneś znać:
- zasadysystemu HACCP oraz wymagań GHP i GMP dla producentów i dystrybutorów żywności
- przepisy prawne obowiązujące w Polsce i Unii Europejskiej dotyczących zapewnienia bezpieczeństwa i jakości żywości.
Dlaczego warto wziąć udział w szkoleniu:
- Pozyskasz praktyczną wiedzę w zakresie wymagań systemu HACCP oraz wymagań dotyczących GMP, GHP niezbędną w firmach produkujących żywność lub zajmujących się jej obrotem, co pozwoli Ci sprawnie wprowadzić powyższe systemy w Twojej firmie oraz wypełnisz ustawowy obowiązek szkoleń dla pracowników.
- Poznasz przepisy prawne z zakresu bezpieczeństwa i higieny żywności obowiązujące w Polsce i Unii, Europejskiej, dzięki czemu będziesz lepiej przygotowany do urzędowej kontroli żywności.
Najbliższe terminy tego szkolenia
Obecnie nie ma wyznaczonych terminów tego wydarzenia. Jesteś zainteresowany tym tematem? Skontaktuj się z firmą
Porównaj ofertę z innymi dostawcami
To proste! Uzupełnij formularz i poznaj najlepsze oferty dostawców z branży laboratoryjnej.
Organizator
CE2 Centrum Edukacji M. Dziewa, E. Tarnas-Szwed Sp. j.
- Siedziba firmy
-
Nr telefonu: 81 4420496
-
Faks: 81 4420496
Przy kontakcie powołaj się na portal laboratoria.xtech.pl