przed pomiarem zawartości dwutlenku węgla
- Producent:
 - Steinfurth
 
- Numer katalogowy:
 - S17
 
Wstrząsanie opakowania z napojem jest najlepszą metodą przygotowania próbki do analizy rozpuszczonych w nim gazów. Podczas wstrząsania napojów poduszka powietrzna znajdująca się zazwyczaj nad napojem zostaje z nim całkowicie zmieszana, przez co otrzymywany jest stan stabilnej równowagi.
Obracanie opakowania z napojem jest jedyną poprawną metodą gwarantującą doprowadzenie temperatury poduszki powietrznej i napoju do tego samego poziomu.
W zależności od analizowanego gazu konieczne jest stosowanie różnych częstotliwości wstrząsania, które można łatwo dopasować przy użyciu automatycznej wstrząsarki firmy Steinfurth.
ZALETY
- prosta zasada działania,
 - szklana komora ochronna,
 - elastyczne dostosowywanie do różnych opakowań,
 - wytrzymała konstrukcja,
 - regulacja szybkości wstrząsania,
 - regulacja czasu wstrząsania.
 
ZASADA DZIAŁANIA
Próbki napoju są umieszczane w uchwycie na opakowanie, którym może być butelka, puszka lub skrzynka, i zostają odpowiednio przymocowane. Po wprowadzeniu żądanych ustawień i naciśnięciu przycisku START rozpoczyna się proces wstrząsania.
DANE TECHNICZNE
- Napięcie: 230/115 V 50/60 Hz
 - Częstotliwość wstrząsania: zmienna
 - Opakowania: butelki, puszki, skrzynki
 
Więcej informacji w folderze dostępnym na stronie www.tranztel.com.pl lub bezpośrednio u dystrybutora (dane kontaktowe powyżej).
Skontaktuj się z dystrybutorem
Dystrybutor
Tranz-Tel sp. z o.o.
- Adres: Centralna 37, 43-210 Kobiór
 - 
                            
Nr telefonu: (32) 218 86 59
 - 
                    
Faks: (32) 218 86 39 w. 502
 - E-mail: szafraniect@tranztel.com.pl
 - WWW: www.tranztel.com.pl
 
Przy kontakcie powołaj się na portal laboratoria.xtech.pl
