Reklama: Chcesz umieścić tutaj reklamę? Zapraszamy do kontaktu »
Powrót do listy produktów Ostatnia aktualizacja: 2024-02-05
Bezinwazyjny miernik dojrzałości owoców i warzyw ATAGO PAL-Hikari Ripeness

Bezinwazyjny pomiar dojrzałości owoców i warzyw

Bezinwazyjny miernik ATAGO PAL-Hikari Ripeness
Producent:
ATAGO
Numer katalogowy:
272-47-8460

Nowatorskie urządzenie do bezinwazyjnego pomiaru dojrzałości owoców i warzyw, które w odróżnieniu od pomiaru refraktometrycznego nie wymaga zniszczenia owocu lub warzywa. Czujnik nie ma bezpośredniego kontaktu z owocem, wyłącznie głowica, która stabilizuje jego położenie. Nie jest potrzebne krojenie czy wyciskanie soku. PAL-HIKARi wykorzystuje podczerwień do wgłębnego lecz bezinwazyjnego pomiaru zawartości substancji stałych. Posiada funkcję OFFSET automatyczne przeliczającą wynik. Nie wymaga kalibracji, jest mały i zawsze gotowy do pracy.

  • bezinwazyjny pomiar dojrzałości owoców i warzyw (Ripeness)
  • zastosowanie:
    • owoce: gold kiwi, winogrona Shine Muscat, winogrona Delaware, brzoskwinie, mandarynki, kaki, limonki, zielone jabłka, jabłka, śliwki
    • warzywa: pomidory, cebule
  • zakres pomiarowy: 0 - 100% Ripeness;
  • rozdzielczość: 0.1% ; 0.1°C
  • dokładność: ± 2.0 %; ± 1°C
  • kompensacja temperatury dla mierzonego produktu w zakresie: do °C
  • wbudowany czujnik temperatury (podczerwień)
  • klasa szczelności: IP64
  • gabaryty i masa: 61(W)×64(D)×115(H)mm, 153g

Skontaktuj się z dystrybutorem

Dystrybutor

CONBEST Sp. z o.o. - Sprzęt Laboratoryjny

Adres: ul. Obrońców Modlina 16, 30-733 Kraków

Nr telefonu: +48 12 261 95 00 Skopiuj

Faks: +48 12 261 95 38 Pokaż numer Skopiuj

E-mail: labo@conbest.pl Skopiuj
WWW: www.e-laboratoria.pl

Przy kontakcie powołaj się na portal laboratoria.xtech.pl

Wyślij wiadomość

Dodaj plik...