Bezinwazyjny pomiar %Brix w kiwi
- Producent:
 - ATAGO
 
- Numer katalogowy:
 - 272-47-5458
 
Nowatorskie urządzenie do bezinwazyjnego pomiaru %Brix, które w odróżnieniu od refraktometru nie wymaga zniszczenia owocu lub warzywa. Czujnik nie ma bezpośredniego kontaktu z owocem, wyłącznie głowica, która stabilizuje jego położenie. Nie jest potrzebne krojenie czy wyciskanie soku. PAL-HIKARi wykorzystuje podczerwień do wgłębnego lecz bezinwazyjnego pomiaru zawartości substancji stałych. Posiada funkcję OFFSET automatyczne przeliczającą wynik. Nie wymaga kalibracji, jest mały i zawsze gotowy do pracy.
- bezinwazyjny pomiar %Brix
 - zastosowanie: kwi
 - zakres pomiarowy: 11.0 - 20.0 %Brix;
 - funkcja dopasowania charakterystyki (OFFSET)
 - rozdzielczość: 0.1%Brix; 0.1°C
 - dokładność: ± 1.5 %Brix; ± 1°C
 - kompensacja temperatury dla mierzonego produktu w zakresie: 5 do 35°C
 - wbudowany czujnik temperatury (podczerwień)
 - klasa szczelności: IP64
 - gabaryty i masa: 61(W)×4(D)×115(H)mm, 120g
 
Skontaktuj się z dystrybutorem
Dystrybutor
CONBEST Sp. z o.o. - Sprzęt Laboratoryjny
- Adres: ul. Obrońców Modlina 16, 30-733 Kraków
 - 
                            
Nr telefonu: +48 12 261 95 00
 - 
                    
Faks: +48 12 261 95 38
 - E-mail: labo@conbest.pl
 - WWW: www.e-laboratoria.pl
 
Przy kontakcie powołaj się na portal laboratoria.xtech.pl
