Reklama: Chcesz umieścić tutaj reklamę? Zapraszamy do kontaktu »
Powrót do kalendarium Ostatnia aktualizacja: 2020-03-17
II Ogólnopolska Konferencja Naukowa Nutricib Żywność i żywienie – przegląd i badania

Celem Konferencji jest przegląd najnowszych doniesień naukowych i badań z zakresu nauk o żywności i żywieniu. Zapewnienie wysokiej jakości produktów spożywczych oraz dbałość o prawidłowe odżywianie, stanowi wyzwanie zarówno dla jej producentów, jak i dla naukowców.

Podczas Konferencji zostaną poruszone zagadnienia związane z zapewnianiem odpowiedniej jakości i ilości żywności, jej produkcją i przetwarzaniem, a także kwestie dotyczące konsumpcji. Co więcej, w gronie ekspertów będziemy dyskutować o diecie współczesnego człowieka oraz jej wpływie na rozwój i wzrost liczby tzw. chorób cywilizacyjnych.

Do udziału w Konferencji zapraszamy pracowników naukowych, doktorantów i studentów zainteresowanych tematyką prawidłowego odżywiania, przetwarzania, jak i produkcją żywności.

Aby wziąć udział w konferencji należy zarejestrować się drogą elektroniczną poprzez formularz dostępny na stronie internetowej. Rejestracja odbywa się do 15 listopada 2019 r.

Serdecznie zapraszamy do udziału w wydarzeniu. Szczegółowe informacje dostępne są na stronie: http://www.nutricib.pl/

Lublin, 6 grudnia 2019 r.
Organizatorzy: Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL

 

Kategoria wydarzenia:

Konferencje

Terminy wydarzenia

Organizator

Żywność i żywienie

Nr telefonu: 733 933 583 Skopiuj

E-mail: e.chodzko@fundacja-tygiel.pl Skopiuj

Przy kontakcie powołaj się na portal laboratoria.xtech.pl

Subskrybuj newsletter

Zamów bezpłatny e-Biuletyn i powiadomienia mailowe