Reklama: Chcesz umieścić tutaj reklamę? Zapraszamy do kontaktu »
Powrót do listy firm Ostatnia aktualizacja: 2010-02-02
Quality for Laboratory Elżbieta Szyszkowska
brak grafiki
Siedziba:
Radzymin, mazowieckie
NIP:
715-135-70-86
Zasięg:
Krajowy
KONSULTACJE I DORACTWO DLA LABORATORIÓW BADAWCZYCH
(badania wody, ścieków, żywności, analizy organoleptyczne i sensoryczne):
- projekty technologiczne laboratoriów chemicznych
- doradztwo w zakresie badań, metodyk i potrzebnego wyposażenia
- opracowanie dokumentacji w zakresie Systemu Zarządzania i wymagań technicznych, zgodnie z wymaganiami ISO 17025 (ISO 9001), wdrażanie systemu i przygotowanie do akredytacji
- doradztwo w zakresie wdrażania metod fizykochemicznych, walidacji i szacowania niepewności, sterowania jakością badań, nadzoru nad wyposażeniem
- walidacja pobierania próbek wody i ścieków, próbek sanitarnych itp, sterowanie jakością badań
- organizacja pracowni sensorycznej, wybór i szkolenie zespołu oceniającego, walidacja metod i szacowanie niepewności
- opracowanie merytoryczne informacji na stronę www – o firmie, badaniach, szkoleniach itp.
SZKOLENIA Z POWYŻSZEGO ZAKRESU
AUDITY WEWNĘTRZNE W ZAKRESIE SYSTEMU ZARZĄDZANIA I KOMPETENCJI TECHNICZNYCH

Szukasz dostawcy?

To proste! Uzupełnij formularz i poznaj najlepsze oferty dostawców z branży laboratoryjnej.

Kontakt

Quality for Laboratory Elżbieta Szyszkowska

Adres: Słowackiego 63/40, 05-250 Radzymin

Nr telefonu: 509216834 Skopiuj

Przy kontakcie powołaj się na portal laboratoria.xtech.pl

Oferta firmy wg kategorii

10.1.1.1.1. analiza jakościowa białek
10.1.1.1.2. analiza jakościowa cukrów
10.1.1.1.3. analiza jakościowa aminokwasów
10.1.1.1.4. analiza jakościowa lipidów
10.1.1.1.5. analiza jakościowa kwasów nukleinowych
10.1.1.1.6. inne analizy jakościowe związków biologicznych
10.1.1.2.1. analiza ilościowa białek
10.1.1.2.2. analiza ilościowa cukrów
10.1.1.2.3. analiza ilościowa aminokwasów
10.1.1.2.4. analiza ilościowa lipidów
10.1.1.2.5. analiza ilościowa azotu
10.1.1.2.6. analiza ilościowa DNA, RNA i innych kwasów nukleinowych
10.1.1.2.7. inne analizy ilościowe
10.1.1.3.1. analizy gęstości
10.1.1.3.2. analizy temperatury topnienia
10.1.1.3.3. analizy temperatury wrzenia
10.1.1.3.4. analizy skręcalności właściwej
10.1.1.4.1. analizy kationów
10.1.1.4.2. analizy anionów
10.1.1.4.3. analizy barwy
10.1.1.4.4. analizy kwasowości
10.1.1.4.5. analizy zasadowości
10.1.1.4.6. analizy związków redukujących
10.1.1.4.7. analizy absorbancji
10.1.1.4.8. analizy transmisji
10.1.1.4.9. analizy molowego współczynnika absorpcji
10.1.1.5. analiza jednorodności chromatograficznej
10.1.1.6. analizy zawartości wody
10.1.2. analiza żywności
10.1.5.1. badania mikrobiologiczne powietrza
10.1.5.2. badania mikrobiologiczne wody
10.1.5.3. badania mikrobiologiczne surowców
10.1.5.4. badania mikrobiologiczne kosmetyków
10.1.5.5. badania mikrobiologiczne produktów zielarskich
10.1.5.6. inne badania mikrobiologiczne
10.1.6. badania wody i ścieków
10.3. Badania międzylaboratoryjne
10.4. Walidacja metod analitycznych
10.5. Kalibracja urządzeń pomiarowo-kontrolnych
10.6. Usługi techniczne
10.7. Projektowanie laboratoriów
10.8. Serwis i walidacja sprzętu laboratoryjnego
10.9.2.1. uzyskanie i utrzymanie akredytacji laboratoriów badawczych
10.9.2.2. uzyskanie i utrzymanie akredytacji laboratoriów wzorcowych
10.9.2.3. uzyskanie i utrzymanie akredytacji akredytacja jednostek certyfikacyjnych
10.9.2.4. uzyskanie i utrzymanie akredytacji akredytacja jednostek kontrolujących

Pokaż więcej