Reklama: Chcesz umieścić tutaj reklamę? Zapraszamy do kontaktu »
Powrót do listy firm Ostatnia aktualizacja: 2020-09-16
Nalmat
brak grafiki
Siedziba:
Trzebinia, małopolskie

Laboratorium wyposażone jest w nowoczesną aparaturę badawczą, a personel laboratorium posiada kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu prac badawczych. Warto podkreślić, że nasi Klienci oprócz otrzymania rzetelnych wyników badań mogą liczyć na konsultacje i doradztwo techniczne w zakresie uzyskanych wyników badań. Laboratorium wyposażone jest w nowoczesną maszynę wytrzymałościową japońskiej firmy Shimadzu Autograph AG-10kNX+ z możliwością prowadzenia badań w zakresie temperaturowym -70°C do 300°C, oraz młot Charpy'ego firmy AMSE XJJ5 Series do badania udarności tworzyw sztucznych, jak również specjalistyczny sprzęt do badania połączeń gwintowo-klejonych. Ponadto laboratorium dysponuje spektrofotometrem UV-Vis Shimadzu UV-1900 oraz wiskozymetr Brookfield DV2T do badania lepkości, również w trybie ciągłym. Zapraszamy do odwiedzenie naszej strony internetowej www.nalmat-lab.pl i zachęcamy do współpracy.

Szukasz dostawcy?

To proste! Uzupełnij formularz i poznaj najlepsze oferty dostawców z branży laboratoryjnej.

Kontakt

Nalmat

Adres: Lipcowa 64a, 32-540 Trzebinia

Nr telefonu: 503516230 Skopiuj

Przy kontakcie powołaj się na portal laboratoria.xtech.pl

Oferta Nalmat wg kategorii

10.1.1.1.1. analiza jakościowa białek
10.1.1.1.2. analiza jakościowa cukrów
10.1.1.1.3. analiza jakościowa aminokwasów
10.1.1.1.4. analiza jakościowa lipidów
10.1.1.1.5. analiza jakościowa kwasów nukleinowych
10.1.1.1.6. inne analizy jakościowe związków biologicznych
10.1.1.2.1. analiza ilościowa białek
10.1.1.2.2. analiza ilościowa cukrów
10.1.1.2.3. analiza ilościowa aminokwasów
10.1.1.2.4. analiza ilościowa lipidów
10.1.1.2.5. analiza ilościowa azotu
10.1.1.2.6. analiza ilościowa DNA, RNA i innych kwasów nukleinowych
10.1.1.2.7. inne analizy ilościowe
10.1.1.3.1. analizy gęstości
10.1.1.3.2. analizy temperatury topnienia
10.1.1.3.3. analizy temperatury wrzenia
10.1.1.3.4. analizy skręcalności właściwej
10.1.1.4.1. analizy kationów
10.1.1.4.2. analizy anionów
10.1.1.4.3. analizy barwy
10.1.1.4.4. analizy kwasowości
10.1.1.4.5. analizy zasadowości
10.1.1.4.6. analizy związków redukujących
10.1.1.4.7. analizy absorbancji
10.1.1.4.8. analizy transmisji
10.1.1.4.9. analizy molowego współczynnika absorpcji
10.1.1.5. analiza jednorodności chromatograficznej
10.1.1.6. analizy zawartości wody
10.1.2. analiza żywności
10.1.3. analiza leków
10.1.4. analiza kosmetyków
10.1.5.1. badania mikrobiologiczne powietrza
10.1.5.2. badania mikrobiologiczne wody
10.1.5.3. badania mikrobiologiczne surowców
10.1.5.4. badania mikrobiologiczne kosmetyków
10.1.5.5. badania mikrobiologiczne produktów zielarskich
10.1.5.6. inne badania mikrobiologiczne
10.1.6. badania wody i ścieków
10.1.7. badania na życzenie
10.3. Badania międzylaboratoryjne
10.4. Walidacja metod analitycznych

Pokaż więcej