Wiskozymetr do przemysłu spożywczego - sosy majonezowe, zakres 5 000 mPa*s - 50 000z mPa*s.
- Procesowy (na linię produkcyjną)
- z pomiarem temperatury
Budżetowe rozwiązanie.
- Procesowy (na linię produkcyjną)
- z pomiarem temperatury
Budżetowe rozwiązanie.

Poznaj najlepsze oferty!
Wypełnij formularz lub wyślij wiadomość na
zapytania@xtech.pl.
Przekażemy Twoje zapytanie odpowiedniej grupie firm z branży laboratoryjnej. Porównasz oferty i wybierzesz najlepszą.
Moje zapytanie
Dzień dobry,
proszę o ofertę na zakup:
kulki pomiarowe do wiskozymetru Hopplera (inne niż zakupione w zestawie do wiskozymetru)
proszę o ofertę na zakup:
kulki pomiarowe do wiskozymetru Hopplera (inne niż zakupione w zestawie do wiskozymetru)
Dzień dobry,
Proszę o przedstawienie oferty na: podstawowy przyrząd pomiarowy do lepkości płynów, kubek Forda
Proszę o przedstawienie oferty na: podstawowy przyrząd pomiarowy do lepkości płynów, kubek Forda
Dzień dobry,
Prosimy o ofertę na wiskozymetr do badania cześci z tworzywa sztucznego na tworzywie PA 66 zgodnie z normą ASTM D789. (relative viscosity 180 minutes for fabricated parts per astm D789)
Prosimy o ofertę na wiskozymetr do badania cześci z tworzywa sztucznego na tworzywie PA 66 zgodnie z normą ASTM D789. (relative viscosity 180 minutes for fabricated parts per astm D789)

Chcesz otrzymywać takie zapytania?
Zaloguj się do konta swojej firmy w portalu lub utwórz nowe konto (tworzenie konta jest bezpłatne). Potrzebujesz więcej informacji?

Oferta na wiskozymetr laboratoryjny o zakresie pomiarowym od 0,1 (bądź od 0.2 lub 0.5) do 2000 mPa s. lub więcej.
Poszukujemy lepkościomierzy/wiskozymetru do badania lepkości żywic
Dzień Dobry,
Poszukujemy wiskozymetru do pomiaru lepkości nieupieczonego ciasta.
Jak udało mi się do tej pory ustalić, najbardziej odpowiedni będzie wiskozymetr obrotowy.
Niestety nie posiadam parametrów lepkości gdyż nie jest to coś co do tej pory było wymagane.
W załączniku fimiki z przedstawionym ciastem, którego lepkość chcielibyśmy mierzyć.
czy posiadacie Państwo w ofercie urządzenie które sobie z tym poradzi?
Jak najprostsze w obsłudze, gdyż urządzenie zostanie zainstalowane na produkcji, konkurencyjne cenowo, dopuszczalne do kontaktu z żywnością.
Proszę o kontakt
Poszukujemy wiskozymetru do pomiaru lepkości nieupieczonego ciasta.
Jak udało mi się do tej pory ustalić, najbardziej odpowiedni będzie wiskozymetr obrotowy.
Niestety nie posiadam parametrów lepkości gdyż nie jest to coś co do tej pory było wymagane.
W załączniku fimiki z przedstawionym ciastem, którego lepkość chcielibyśmy mierzyć.
czy posiadacie Państwo w ofercie urządzenie które sobie z tym poradzi?
Jak najprostsze w obsłudze, gdyż urządzenie zostanie zainstalowane na produkcji, konkurencyjne cenowo, dopuszczalne do kontaktu z żywnością.
Proszę o kontakt
Szanowni Państwo,
Proszę o przygotowanie oferty na:
Wiskozometr do mierzenia lepkości farby (rozpuszczalnikowe).
Urządzenie "podręczne" .
Proszę o przygotowanie oferty na:
Wiskozometr do mierzenia lepkości farby (rozpuszczalnikowe).
Urządzenie "podręczne" .
Szanowni Państwo,
Proszę o ofertę na:
Termometr do wiskozymetru Hopplera, Zakres temp. -30 - 0 st.C, podziałka 0,1
Proszę o ofertę na:
Termometr do wiskozymetru Hopplera, Zakres temp. -30 - 0 st.C, podziałka 0,1
Proszę o przygotowanie oferty na:
Wiskozymetr Ubbelohde'a kalibrowany zgodny z FP Ph Eur monografia 2.2.9 numer wymiaru 2A (stała lepkościomierz 0,3, zakres lepkości kinematycznej 60 do 300, wew średnica rurki R 1,51mm, obj zbiornika C 5,6ml, wew średnica rurki N 2,8 do 3,2) kalibrowany.
Wiskozymetr Ubbelohde'a kalibrowany zgodny z FP Ph Eur monografia 2.2.9 numer wymiaru 2A (stała lepkościomierz 0,3, zakres lepkości kinematycznej 60 do 300, wew średnica rurki R 1,51mm, obj zbiornika C 5,6ml, wew średnica rurki N 2,8 do 3,2) kalibrowany.