- Koszt szkolenia:
- bezpłatne
- Czas trwania:
- 30 minut
- Najbliższy termin:
- Nie został okreslony
W łańcuchu przetwarzania żywności, na wielu jego etapach, należy starannie przeprowadzać kontrolę jakości. Zapraszamy na nasze seminarium internetowe, w trakcie którego omówione zostaną metody kontroli jakości oraz parametry określające jakość produktów spożywczych.
W trakcie webinaru poruszone zostaną następujące zagadnienia:
- kontrola jakości towarów przychodzących, półproduktów i gotowych wyrobów
- sposoby określania wartości odżywczych: białka, tłuszczu i innych analitów
- metody referencyjne (Kjeldahl, ekstrakcja) vs. analiza NIR
- aparatura niezbędna do kontroli żywności
Najbliższe terminy tego szkolenia
Obecnie nie ma wyznaczonych terminów tego wydarzenia. Jesteś zainteresowany tym tematem? Skontaktuj się z firmą
Porównaj ofertę z innymi dostawcami
To proste! Uzupełnij formularz i poznaj najlepsze oferty dostawców z branży laboratoryjnej.
Organizator
BUCHI Labortechnik AG
- Adres: ul. Stanislawa Bodycha 73, 05-816 Reguły k. Warszawy
-
Nr telefonu: +48 690840460
Przy kontakcie powołaj się na portal laboratoria.xtech.pl