Reklama: Chcesz umieścić tutaj reklamę? Zapraszamy do kontaktu »
Powrót do listy produktów Ostatnia aktualizacja: 2021-07-14
iCinac

pH, REDOX, temperatura

Analizatory procesów ukwaszania
Rejestrowanie i analiza pH z użyciem wielu sond pomiarowych dla różnych
Kultur Bakterii Kwasu Mlekowego w procesach fermentacji w przemyśle spożywczym

ANALIZY W:
Przemyśle Mlecznym
Przemyśle Mięsnym
Przetwórstwo Ryb
Przetwórstwo Owoców i Warzyw

NAJWAŻNIEJSZE INFORMACJE:
Jedyne rozwiązanie przeznaczone do kontroli aktywności ukwaszania fermentów mlekowych
Do badań, rozwoju i kontroli procesów
Jednoczesne badanie wielu próbek
Skalowalność - do 32 kanałów w wersji przewodowej i do 16 kanałów w wersji bezprzewodowej
Łatwe w użyciu oprogramowanie
Spełnia wymagania normy ISO 26323 l IDF 213

Analizator iCinac to jedyne rozwiązanie zaprojektowane specjalnie do monitorowania i analizowania aktywności ukwaszania fermentów mlekowych w kulturach starterowych, funkcjonalnych, bio-ochronnych i pro-biotycznych. Ma możliwość jednoczesnego testowania wielu próbek i zapewnia informacje potrzebne do precyzyjnego opracowywania, testowania i kontroli procesu fermentacji. Odpowiedni materiał inokulacyjny można zdefiniować i kontrolować poprzez scharakteryzowanie tworzenia kwasu w określonej grupie i znajomość wpływu określonych parametrów testu. Ponadto iCinac spełnia wymagania normy ISO 26323 | IDF 213, branżowy standard określania aktywności ukwaszania kultur mlecznych za pomocą ciągłego pomiaru pH.

Skontaktuj się z dystrybutorem

Dystrybutor

KPM Analytics Sp. z o.o.

Adres: ul. Modlińska 335E, 03-151 Warszawa

Nr telefonu: +48 22 6739526 Skopiuj

E-mail: info_pl@kpmanalytics.com Skopiuj
WWW: kpmanalytics.com/brands

Przy kontakcie powołaj się na portal laboratoria.xtech.pl

Wyślij wiadomość

Dodaj plik...