Reklama: Chcesz umieścić tutaj reklamę? Zapraszamy do kontaktu »
Powrót do kalendarium Ostatnia aktualizacja: 2020-02-28
Analiza wilgoci w przemyśle spożywczym

E-seminarium na żywo

Analiza wilgoci w przemyśle spożywczym

Analiza wilgoci odgrywa istotną rolę we wszystkich obszarach przemysłu spożywczego, od kontroli towarów, poprzez kontrolę jakości, produkcję i przechowywanie, aż po rozwój nowych produktów. W prawie wszystkich przypadkach przygotowane składniki mają optymalną zawartość wilgoci, zapewniając najlepszy możliwy smak, konsystencję, wygląd i trwałość.

Ale jak właściwie zmierzyć zawartość wilgoci w żywności?

W jaki sposób korzystanie z wagosuszarki może być korzystne dla oznaczania zawartości wilgoci?

Czy wyniki są uzyskiwane za pomocą analizatora wilgoci porównywalnego z metodą suszarki?

Jeśli chcesz znaleźć odpowiedzi na te pytania, dołącz do naszego internetowego seminarium „Szybka analiza wilgoci w żywności", pokazując produkt 18 marca!

Czas trwania: 30 minut
18.03.2020 9:00 AM [ English ]
18.032020 4:00 PM [ English ]
Godziny podano z uwzględnieniem czasu lokalnego. Twój lokalny czas to 14:02:11.

Kategoria wydarzenia:

Seminaria

Terminy wydarzenia

Dodane przez

Mettler - Toledo Sp. z o.o.

Adres: Poleczki 21, 02-822 Warszawa
Nr telefonu: 22 440 67 00 Pokaż numer
Faks: 22 440 67 38 Pokaż numer
Adres e-mail: polska@mt.com
WWW: www.mt.com

Przy kontakcie powołaj się na portal laboratoria.xtech.pl

Wyślij wiadomość

Dodaj plik...

Subskrybuj newsletter

Zamów bezpłatny e-Biuletyn i powiadomienia mailowe